(A) Stoauto, paradisul pieselor auto originale

(A) Stoauto, paradisul pieselor auto originale

StoAuto este o firmă importatoare de piese auto și accesorii originale Volswagen, Audi, Seat și Skoda, cu sediul în București. Posibilitatea achiziționării online a pieselor auto vă scutește în a vă căuta piesele în magazinele din domeniu și este mult mai util și mai comod în condițiile evoluției tehnologiei de astăzi.

Pe site-ul lor veți găsi următoarele categorii: lichide, baterii auto, accesorii, lichidări de stoc și catalog piese auto. Puteți căuta piesa dorită în funcție de marca și modelul autoturismului. Clienții magazinului sunt atât diversele companii ce au ca obiect de activitate reparațiile mașinilor, cât și persoane fizice reprezentate de oamenii care doresc să își procure pe cont propriu piesele la un preț avantajos. Stoauto se adresează celor ce doresc să-și repare mașina la prețul corect folosind piese de calitate ce beneficiează de garanție.

De exemplu puteți achiziționa supapa EGR golf 6 1.6 TDI accesând magazinul online de piese auto originale, Stoauto, al cărei rol este diminuarea emisiilor de NOx recirculând gazele de eșapament prin admisie pentru a scădea temperatura de ardere. EGR-ul poate fi definit drept sistemul ce permite reintroducerea gazelor arse, rezultate în urma arderii amestecului aer-combustibil, înapoi in galeria de admisie. Este o piesă ce trebuie curățată la fiecare 30.000 km, efectele nefuncționării ei fiind vizibile în funcționalitatea motorului. Neîntreținerea acesteia duce la defectarea piesei. Și pentru că StoAuto este un site ce comercializează produse originale, puteți garanta pe funcționaliotatea corectă a supapei EGR golf 6 1.6 tdi sau pentru alt model.

StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandă în 1-3 zile. Gama de produse se extinde de la piese de schimb și consumabile la accesorii, anvelope, jante, piese de tuning articole vestimentare. Folosind piese de schimb originale vă veți bucura de siguranță, fiabilitate și performanță la cel mai înalt nivel.

În categoria Lichidări de stoc veți găsi produse la reduceri semnificative, un element esențial în economia dumneavoastră. Produsele le puteți căuta și după codul lor din catalog. Le adăugați în coș și apoi puteți continua sau finaliza comanda. Puteți finaliza comanda fără a vă crea un cont și vă puteți verifica produsul după seria de șasiu pentru a vedea compatibilitatea cu mașina dumneavoastră. Puteți alege din mai multe tipuri de livrare: prin curierat, ridicare de la sediu și livrare într-o oră, iar plata o puteți efectua la livrare, cu ordin de plată sau online cu cardul. Dacă aveți dubii în alegerea produselor puteți beneficia de consultanță.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus