(A) Caracteristici comune ale sloturilor online

(A) Caracteristici comune ale sloturilor online

Sloturile moderne sunt de toate formele și dimensiunile. Variază în ceea ce privește rolele, plățile, tematicile și cel mai important: caracteristicile especiale- bonusurile.

Sloturile video domină în mare măsură industria iGaming. Prin urmare, producătorii de jocuri sloturi, păcănele online aduc pe piață noi produse în mod constant.

Există foarte multe sloturi casino puse la dispoziție, de aceea alegerea lor este una dificilă. Așadar, este foarte important să aveți cât mai multe informații despre ele, înainte de a investi bani.

Rotiri gratuite

Indiferent de cum sunt privite, ca un bonus sau o caracteristică a jocului de noroc, rotirile gratuite sunt cele mai căutate de către jucătorii din cazinourile online. Ele reprezintă adevărate oportunități de câștig pentru jucători.

Această caracteristică se explică de la sine, și variază în cantitate în funcție de jocul în cauză, dar, în general, variază între 10 și 15. Cele mai multe dintre rotirile gratuite vin cu multiplicator de câștig. De obicei, oferă un câștig triplu decât în mod normal.

Aceste rotiri sunt, de obicei, reprezentate de simboluri
împrăștiate, indiferent de slotul utilizat de jucători. O pereche sau mai multe dintre aceste simboluri declanșează runda de rotiri gratuite.

În plus, unele sloturi oferă mai multe rotiri gratuite pentru un simbol activat. De asemenea, este important de reținut dacă aceste rotiri la rândul lor, pot fi reactivate în timpul rundei bonus cu aceste simboluri. În cazul în care răspunsul este da, atunci șansele de câștig sunt imense.

Așa cum am menționat anterior, numărul de sloturi disponibile în prezent este de sute și chiar mii. Creatorii de jocuri inovează constant pentru a atrage noi jucători, astfel încât această caracteristică este foarte comună. Ea apare alături de multe altele.

Immortal Romance are această caracteristică.

În acest joc, jucătorilor li se oferă 25 de rotiri gratuite, dar cu un punct suplimentar: atunci când apare un simbol sălbatic pe al treilea tambur, alte simboluri aleatorii vor fi convertite în metacaractere suplimentare, crescând șansele de câștig.

Acest exemplu este o mică parte din varietatea de sloturi de pe piață. Diversitatea în aceste runde între sloturi este foarte satisfăcătoare pentru orice tip de jucător, astfel încât cu siguranță vom vedea o mulțime de astfel de sloturi în viitor.

Alegeți pentru a câștiga

Aceasta trebuie să fie caracteristica cel mai puțin interesantă din toate, dar, de asemenea, poate oferi recompense mari. O astfel de rundă bonus este de obicei activată de 3 sau mai multe simboluri bonus. După activarea rundei, de obicei, trebuie să făcut click pe o rolă în speranța că se va ivi norocul. Răsplata acestei runde, în general, este un multiplicator de câștiguri și uneori bonificații în bani.

Un bun exemplu de slot cu acest tip de rundă este Riches Rainbow. Acest interval inspirat de un cântec popular irlandez include o caracteristică specială. În acest caz se poate selecta un multiplicator cu de până la 500 de ori pariul inițial.

Unele sloturi merg dincolo de natura acestui tip de caracteristică. Acest fapt este destul de revigorant pentru jucători. De exemplu, Hot as Hades de la Microgaming, unde se poate opta pentru un mini-joc în slot pentru a face mai mulți bani. Runda bonus este împărțită în 5 niveluri, fiecare cu o alegere multiplă.

Un joc care merită o mențiune specială este cu siguranță Blood Suckers. În acest joc de la NetEnt, li se oferă jucătorilor o rundă bonus în care pot paria sicrie, câștiga bani atâta timp cât durează runda până când apare un sicriu gol și se termină runda. Astfel, încercarea de a termina runda poate fi foarte frustrantă, din cauza naturii sale incredibil de profitabile.

Metacaractere

Metacaractere sunt o prezență obligatorie în cazul sloturilor moderne. Acestea ajută jucătorii să obțină un profit bun realizând combinații cu simbolurile de bază ale jocului.

Metacaractere substituie, de obicei, toate celelalte simboluri speciale care declanșează bonusuri. De exemplu, dacă jucătorii au avut o combinație câștigătoare de trei simboluri, plus un metacaracter. Acesta va fi o linie câștigătoare ca și cum ar avea 4 simboluri.

În unele sloturi, metacaractere pot apărea oriunde, dar în unele cazuri apar doar în anumite role. De asemenea, sunt, fără îndoială, un accesoriu interesant în jocurile de astăzi, având un impact semnificativ asupra veniturilor.

Importanța acestui simbol a determinat dezvoltatorii de jocuri să fie mai creativi și să dezvolte o mulțime de variante de metacaractere, pentru a atrage cât mai mulți pasionați de jocuri sloturi.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus