Cat costa serviciile unei firme de deratizare?

Cat costa serviciile unei firme de deratizare?

Angajarea unui serviciu profesionist de combatere a daunatorilor, cum ar fi rozatoarele, paianjeni sau furnicile, poate avea mai multe avantaje atunci cand se compara cu actiunile de combatere a daunatorilor efectuate pe cont propriu. Firmele DDD care ofera servicii de deratizare, dezinsectie si deinfectie au in echipele de interventie tehnicieni instruiti care inteleg modul de tratare a diverselor infestari, iar un contract pe termen lung te ajuta sa creezi un mediu de viata sigur, sanatos si ecologic.

Inainte de a discuta despre costurile pentru prestarea de servicii DDD, sa vedem care sunt beneficiile colaborarii cu o firma deratizare autorizata, cum este Compania DDD.

Planuri de tratament personalizate

Casa ta este castelul tau si protejandu-l de invadatori inseamna a avea cea mai buna protectie.

Compania DDD ofera planuri de tratament personalizate, specifice pentru nevoile dumneavoastra, pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice). Pentru aceasta, se ia in considerare suprafata asupra careia urmeaza sa sa actioneze, nivelul de infestare si programul de prevenire stabilit pe termen lung.

Eliminarea pericolelor

Echipa de interventie este instruita sa cunoasca modul in care lucreaza produsele utilizate pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie, astfel incat ca riscurile unei utilizari incorecte sa fie excluse din start.

Deratizarea si dezinsectia ecologica realizata de o firma DDD autorizata se executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Timp si flexibilitate

Controlarea infestarii parazitare necesita timp; la fel, si utilizarea produselor de combatere a daunatorilor. Odata cu semnarea contractului colaboare cu firma de servicii DDD, se stabileste si un grafic de lucrari, in care se specifica datele la care sunt planificate interventiile.

Totodata, cu cel putin o zi inainte de interventie, veti fi anuntat in scris si telefonic, pentru a evita orice incident neplacut pentru dumneavoastra si activitatea pe care o desfasurati. In acest fel, aveti controlul atat asupra daunatorilor si, totodata, va asigurati de respectarea prevederilor legale in vigoare.

Costurile serviciilor DDD

Un contract pe termen lung poate insemna anumite costuri suplimentare pentru dumneavoastra, insa nu se pot compara cu costurile necesare pentru reparatii si remedieri pe care ar trebui sa le suportati in cazul actiunii daunatorilor asupra spatiului in care locuiti sau va desfasurati activitatea.

Referitor la preturile pentru serviciile DDD, acestea incep de la 75 de lei pentru suprafete de mai mici de 50 de mp, si pot ajunge la 400 de lei pentru spatiile a caror suprafata este cuprinsa intre 401 si 1000 de mp. Pentru suprafetele care depasesc 1000 mp, pretul este stabilit la metru patrat, existand posibilitatea de negociere a tarifului in cazul spatiilor mai mari de 10000 de mp.

Contractarea serviciilor DDD este obligatorie pentru orice persoana juridica!
Conform legii 448/2006, autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati.
Autoritatile şi institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajeaza persoane cu handicap in conditiile prevazute mai sus, pot opta pentru indeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

b) sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat in conditiile prevazute la lit. a).

Decontarea serviciilor DDD printr-o unitate protejata

Decontarea partiala sau integrala a serviciilor DDD, in functie de suprafata in mp a punctului de lucru. Acest lucru se poate face in 2 moduri:
1. salariul de baza minim pe economie (1450 lei) x 4% x 50% x nr.total de angajati = 25 lei x nr total de angajati- suma deductibila lunar pentru achizitionarea de servicii prin unitate protejata.

2. Ofertarea / mp a serviciilor DDD in functie de suprafata asupra careia urmeaza sa se actioneze. In acest fel veti avea controlul sumelor ce urmeaza a fi alocate pentru interventiile DDD si veti sti ce suma poate fi dedusa din fondul dedicat persoanelor cu handicap pentru serviciile DDD.

Compania DDD este SINGURA firma autorizata DDD si Unitate Protejata la NIVEL NATIONAL
Prima interventie gratuita!

Compania DDD va ofera GRATUIT prima interventie si, DACA sunteti multumiti, O ACHITATI, DACA NU....NU*! Pur si simplu!

Oferta* este valabila doar pentru persoanele juridice, pentru contracte semnate pentru minim un an de zile, cu interventii lunare!

Odata ce ati semnat un contract de colaborare pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu COMPANIA DDD, aceasta vine in sprijinul persoanelor juridice cu planuri de tratament personalizate, rapoarte, trenduri in functie de specificul activitatii sale, sau in functie de tipul de daunator ce se constata a fi prezent in locatiile vizate, astfel incat, pe toata perioada contractuala, problema cu daunatorii ramane in grija noastra, a expertilor!

Solicitati acum o oferta personalizata pentru servicii DDD prin apelare telefonica la Dispecerat comenzi: 021 / 9662 sau prin intermediul formularului de comenzi de pe site-ul companiaddd.ro

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus