(A) Ai nevoie de implant dentar sau de coroana dentara? Iata unde gasesti cele mai bune servicii stomatologice

(A) Ai nevoie de implant dentar sau de coroana dentara? Iata unde gasesti cele mai bune servicii stomatologice

Asa-i ca nu ai crezut niciodata ca vei avea nevoie de intervetii stomaologice ample? Stiu, ai respectat igiena dentara, ai mers la dentist la controale periodice si... totusi, iata-te in situatia asta. Se pare ca dentistul tau te-a dezamagit sau poate ca are fix concediu in urmatoarea perioada si deja ai fost diagnosticat – dupa durerile acelea atroce ai aflat ca maseaua este compromisa si ca acum ai nevoie de un implant dentar. Pentru astfel de interventii serioase, stii ca ai nevoie de profesionisti pe masura pe care ii poti gasi listati pe bucuresti365, impreuna cu datele lor de contact, dar si cu parerile clientilor despre serviciile acestora. Ca ai nevoie de o plomba, de un detartaj, mai treaca-mearga – desi si aceste operatiuni necesita profesionalism - insa interventiile complicate, asa cum sunt implantul dentar – care presupune introducerea unei radacini dentare artificiale (din zirconiu sau titaniu) in tesutul osos prin intermeidul chirurgiei dentare, realizate in conditii de igiena perfecte si, desigur, cu pacientul sub anestezie – sau cum este coroana dentara, atunci, cu siguranta, ai nevoie sa te gandesti de doua ori inainte de a te programa la un cabinet dentar sau la o clinica stomatologica.

Alege dintre cabinetele si clinicile dentare prezente pe portalul Bucuresti365 pe cele ale caror servicii sunt apreciate de pacienti sau de ai caror medici eventual ai auzit – sau despre care poti gasi usor informatii relativ la pregatirea si performantele lor profesionale pe alte siteuri decat cel al clinicii respective. Verifica tarifele practicate si ce facilitati/reduceri ofera fiecare furnizor de servicii medicale dentare, astfel incat sa alegi cel mai bun raport posibil calitate pret.

Odata ajuns la clinica aleasa, cere toate informatiile inainte de a porni alaturi de specialistii acesteia la drum. Informeaza-te asupra etapelor lucrarii respective, a materialelor, a riscurilor pe care aceasta le presupune, a tipului de antestezie folosit samd. Te vei simti mai bine sa te asezi pe scaunul dentistului in cunostinta de cauza si cu incredere in medicul care te va trata, incredere cladita pe informatii si pe fapte concrete. Mult succes!

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus