Subiecte blog

Subiecte blog

Construirea unui blog de succes este un angajament de timp și efort. Mai jos poți vedea câteva sfaturi pentru a te ajuta pe tine să alegi subiectul potrivit blog-ului tău.

1. Alege un subiect de care ești pasionat

Ca blogger, trebuie să-ți actualizezi un blog frecvent (chiar de mai multe ori pe zi). Dacă ca blogger simt că acel blog are o șansă la succes, ai nevoie să-l păstrezi cu conținut proaspăt zi de zi, ceea ce înseamnă că trebuie să vă actualizați blogul cu articole consistente. Asigură-te că alegi un subiect pentru blog care te face să te simți puternic, te satisface și îți oferă plăcere atunci când scrii despre el pe blog. Ca blogger ai nevoie să rămâi motivat pentru a scrie pe blog pentru o lungă perioadă de timp.

2. Ca blogger trebuie să alegi un subiect pe blog în care se creează discuție

Un blog are nevoie de două moduri de conversație: între tine (blogger) și public (cititori și alți bloggeri). Cititorii și alți bloggeri vor lăsa deseori comentarii pe blogul tău, impresiile fiecăruia sunt împărțite – negative sau pozitive, tu trebuie să fii receptiv și comunicativ cu toții. Pe termen lung succesul blogului tău va depinde de sentimentul de comunitate care se poate crea în jurul lui.

3. Ca blogger trebuie să alegi subiecte pentru blog în care dezbaterile cu alte persoane nu te deranjează.

Blogosfera este formată din oameni din toate categoriile de viață, cu opinii diferite. Când blogul tău va crește, tot mai mulți oameni vor găsi blogul tău pe Internet, iar unele dintre aceste persoane nu ar putea fi de acord cu tot ceea ce scrii. Un blogger discută subiectele de pe blogurile lui din toate unghiurile de vedere și apreciază o dezbate sănătoasă.

4. Ca blogger trebuie să nu alegi subiecte pentru blog care te fac să fii senbil prea mult

Cum am scris mai sus: un blogger întotdeauna o să găsească persoane care nu sunt de acord cu el. Iar dacă alegi un subiect sensibil pentru tine și persoana care citește nu este de acord cu tine, te poți simți jignit/ă. Ai nevoie de o „piele mai groasă” pentru a devia atacurile personale și opiniile puternice opuse cu ideile tale.

5. Ca blogger trebuie să alegi subiecte pentru blogul tău care te bucură atunci când cercetezi diferite subiecte

Blogosfera este în continuă schimbare și unul dintre aspectele cele mai unice ale unui blog este capacitatea lui de a oferi conținut și discuții despre o varietate de subiecte semnificative, care sunt cercetate cu adevărat și sunt proaspăte. Ca blogger ai nevoie să te bucuri de lectură, să te bucuri atunci când cercetezi subiecte noi pentru blog, trebuie să ții pasul cu știri și evenimentele curente legate de blog-ul tău. Menține conținutul blogului tău interesat și relevant pentru cititori.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus