Evambient e partenerul tău în schimbări

Evambient e partenerul tău în schimbări

Vine un moment în viața noastră când, indiferent de cât de statornici ne place să fim, ne vedem nevoiți să facem unele schimbări. De fapt, am putea spune că viața în sine e un lung șir de schimbări. Felul în care îți amenajezi locuința spune totul despre tine, iar atunci când în viața ta au loc anumite schimbări, e firesc ca acestea să se răsfrângă și asupra locuinței tale și a decorului ei.

Un exemplu de context în care schimbările ne fac nevoiți să reamenajăm spațiul nostru intim este apariția unui nou membru în familie, fie că vorbim de venirea pe lume a unui copil, căsătoria sau mutarea împreună cu partenerul.
Să ne gândim doar la cât de mult mobila unui burlac suferă schimbări după ce acesta se căsătorește. Banala mobilă din living despre care nu m-aș fi gândit niciodată că ar avea nevoie de o îmbunătățire sau să fie schimbată, atâta timp cât nu e deteriorată, a fost înlocuită de o mobilă modernă atunci când soția mea a decis că apartamentul nostru are nevoie de o schimbare.

Și știm cu toții că femeile nu se pot rezuma doar la un singur lucru atunci când vine vorba de schimbare. Prima victimă a fost canapeaua, care deși din punctul meu de vedere era perfect utilizabilă, ea părea a fi ferm hotărâtă că avem nevoie de una nouă. O canapea modernă. Și dacă tot am înlocuit canapeaua, nu ar strica să adăugăm niște perinuțe decorative (pentru că da, aparent rolul perinuțelor nu este doar de a dormi și ne sprijini capul pe ele). Și cu perinuțele acelea parcă merge bine și o lampă fistichie pe noptieră (iar eu care credeam că becul ne oferă suficientă lumină). Acesta a fost doar începutul…

Și uite așa m-am trezit câteva luni mai târziu cu apartamentul redecorat considerabil, de abia că îmi mai aminteam cum obișnuia el să arate înainte să intervină ea. Din fericire, niște apropiați care știau că redecorăm, ne-au recomandat Evambient. Multe dintre obiectele noi le-am achiziționat de la ei și ne-au scutit de o grămadă de bătăi de cap, drumuri inutile sau experiențe neplăcute. Pe când începusem și eu să mă obișnuiesc cu noul ambient, o nouă schimbare avea să apară: urma să fiu tătic. Bineînțeles că această schimbare a venit la pachet cu o nouă redecorare, una în care pătuțul fetiței împreună cu fel și fel de jucărioare, suzete și biberoane trebuiau integrate armonios printre obiectele noastre.

Evambient ne-a venit în ajutor atunci când am avut nevoie de noi dulăpioare pentru a așeza hainuțele și lucrușoarele celei mici, care deși nu par, ocupă suficient de mult spațiu,așa că a nevoie de o bună organizare.
Pentru că timpul trece repede, iar în câteva luni bebelușul ce ne zâmbește cuminte din pătuț va alerga de colo-colo prin premergător, ne vom vedea probabil nevoiți să suspendăm unele dintre obiectele ce acum stau așezate pe podea. Am văzut că Evambient are rafturi ce ne-ar putea fi foarte utile pentru acest lucru, așa că aș putea spune că și pe viitor ne va fi de un real ajutor.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus