(A) Intrați pe Biletu-zilei.com pentru a afla cele mai bune ponturi despre pariuri sportive

(A) Intrați pe Biletu-zilei.com pentru a afla cele mai bune ponturi despre pariuri sportive

Vreți să pariați? Ați vrea să câștigați un ban în plus, dar nu știți exact ceea ce trebuie să faceți pentru a avea succes la pariuri? Există diferite reguli de bază pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a intra în lumea pariurilor sportive:

1. Asigurați-vă că aveți vârsta legală pentru a paria și puteți rezista tentației de a deveni dependenți de joc. Deși poate părea o prostie sau ceva care niciodată nu se va întâmpla, multe persoane și familiile lor suferă pentru că nu au știut cum să reziste acestei tentații.

2. Stabiliți-vă un buget pe care să-l investiți în pariuri și nu-l depășiți. Acest buget trebuie să-l considerați pierdut în prealabil și nu trebuie să depășiți o cantitate care, în cazul că este pierdută, vă poate incomoda, chiar dacă este doar un acces de furie. Nu vă gândiți la banii pariați la casele de pariuri ca la bani pe care îi puteți primi înapoi, ci ca la bani riscați și probabil pierduți.

3. Alegeți case de pariuri de încredere, solvente și adaptate la necesitățile voastre. Casele de pariuri online vor păstra datele voastre personale și banii, așa că trebuie să vă informați bine înainte de a alege casa de pariuri. Este bine să vă uitați la topul caselor de pariuri online, să aflați care sunt casele de pariuri online legale din România, și care case de pariuri online oferă bonusuri la pariuri online, pentru noii clienți. Este foarte bine să profitați de bonusurile caselor de pariuri online.

4. Alegeți metoda de plată pe care o veți utiliza. Deși majoritatea caselor de pariuri permit realizarea de pariuri prin intermediul cărții de credit sau transfer bancar, aceste metode presupun plătirea de comisioane. Încercați să vă deschideți un cont gratuit pe Skrill, o companie care oferă un serviciu monetar virtual acceptat de majoritatea caselor de pariuri online. Astfel, va trebui să faceți doar un singur transfer bancar sau un singur depozit cu cardul în contul vostru virtual. De aici veți transmite banii către casele de pariuri preferate.

5. Folosiți un sistem de pariere (sau mai bine o combinație de sisteme). Fiți disciplinați și nu pariați tot bugetul odată. Folosiți maxim 10% la fiecare sesiune de pariuri și împărți acest 10% între diferite pariuri inteligente. Cantitatea de bani investită la fiecare sesiune se numește miză. Amintiți-vă și de aceste două cuvinte: diversificare și acoperire. Mai bine sute de pariuri de 1 unitate decât un pariu de 100 de unități. Pariați doar dacă cunoașteți foarte bine sportul. Trebuie să fiți în stare să faceți pronosticuri cu mai mare precizie decât casele pariuri.

Chiar dacă sunteți buni pronosticatori puteți pierde. Așa că, imaginați-vă dacă pariați orbește la diverse case de pariuri online. Nu trebuie să aveți încredere doar în șansă sau în cote.

6. Alegeși cele mai bune cote pentru a paria. Casele de pariuri sportive oferă cote diferite pentru același eveniment. Dacă aveți cote la diferite case de pariuri sportive, utilizați un comparator de cote online și pariați la casa de pariuri online care oferă o cotă mai bună. Parierea pe cea mai bună cotă presupune o creștere mare a profiturilor voastre în cazul în care câștigați.

La început, de asemenea, puteți profita de ofertele inițiale ale diferitelor case de pariuri, care obișnuiesc să includă pariuri gratuite după ce intră prima sumă.

7. Sunt mai benefice pariurile simple decât cele combinate. Deși la prima vedere cele combinate vă pot părea mai atrăgătoare decât parurile simple, pariind combinat puteți pierde bani mai repede, având în vedere că probabilitățile de pierdere se multiplică.

8. Nu vă luați după presimțiri, sentimentul de siguranță fals și nu vă descurajați. Uneori, din orice cauză, puteți crede că rezultatul meciului poate fi în favoarea uneia dintre echipe, în general în cazul marilor favorite care joacă cu echipe necunoscute sau într-o situație proastă. Nu trebuie să credeți că există partide sigure pe care să pariați cantități mari. În sport există multe circumstanțe (sportive sau extrasportive), care pot schimba orice rezultat oricât de previzibil pare. Cele mai grave pierderi se produc din exces de încredere. Dacă sunteți țineri, fiți precauți. Deși este o generalizare nedreaptă în unele cazuri, cei mai tineri tind să fie impulsivi și să fie cuprinși de euforie. Prin urmare, dacă simți asta, uitați de partidă, urmați sistemul vostru, și investiți banii în mai multe pariuri. De asemenea, nu disperați dacă ați avut o zi proastă, veți avea și alte ocazii.

9. Nu pariați dacă ați consumat alcool sau orice altă substanță care v-ar putea tulbura. Nu pariați nici dacă sunt deprimați, triști, euforici, etc. Aceste stări da un sentiment de siguranța falsă, puteți avea presimțiri. Scăpați de emoții înainte de a paria și rezervați-o pentru momentul de după pariere.

Dacă sunteți în stare să respectați aceste reguli, atunci puteți paria. Însă, înainte de a paria nu uitați să intrați pe biletu-zilei.com, pentru a afla care sunt cele bune ponturi despre pariuri, oferite de cei mai buni tipseri.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus