Cum să supraviețuiești în marketing-ul online!?

Cum să supraviețuiești în marketing-ul online!?

Fiecare marketer în marketing-ul afiliat este mereu în căutarea unei piețe de succes, care oferă cel mai mare "salariu". Uneori au impresia că există o formulă magică disponibilă pentru ei, pentru a le face munca cât mai ușoară și să câștige venitul pe care și-l doresc. De fapt, este mult mai complicat decât atât. În marketing-ul online este vorba de muncă grea, ani, practici bune și dăruire 100%.

Cu următoarele 3 sfaturi de top în marketing, vei fi capabil și vei avea posibilitatea de a îți crește vânzările și de a supraviețui în marketing-ul afiliat online.

Care sunt aceste trei tactici de marketing?

1. Folosește pagini web unice pentru a promova fiecare produs separat pe care vrei să-l vinzi. Când vine vorba de asta nu trebuie să economisești niște bani în plus pe web hosting. Cel mai bine este să ai un site care se concentrează 100% pe fiecare produs în parte și nimic mai mult. Include întotdeauna opiniile tale pe site astfel încât vizitatori vor putea să înțeleagă în totalitate ce face produsul respectiv, la ce e bun, de ce bine să-l cumpere. De asemenea, include mărturii de la utilizatorii care au încercat deja produsul. Asigură-te că acești clienți sunt dispuși și vă permit să le folosiți datele persoanele (numele și fotografiile lor).

Poți scrie, de asemenea, articole subliniind utilizările produsului și să le incluzi pe site ca o pagină suplimentară. Fă paginile atractive și convingătoare în așa fel încât vizitatorul își dorește să afle informațiile suplimentare. Fiecare titlu ar trebui să atragă cititorii pentru a citi mai mult, chiar să vă contacteze. Evidențiați punctele speciale. Acest lucru va ajuta cititorii să înțeleagă despre ceea ce este vorba în pagină și vor dori să afle mai multe.

2. Oferă rapoarte gratuite cititorilor tăi. Dacă este posibil, poziționează rapoartele în partea de sus a paginii, astfel încât acestea pur și simplu nu pot fi ratate de către cititori. Încearcă să creezi mesaje trimise automat (autorespondere) care vor fi trimise abonaților. Potrivit cercetării, o vânzare este „închisă”, de obicei, la al șaptelea contact cu persoana respectivă. Informații utile pot fi adăugate în autoresponder. Prin plasarea de informații utile la o anumită perioadă determinată, le va reaminti de produsul pe care au pus ochii prima dată. Mai mult ca sigur se vor întoarce pentru a revedea detaliile, specificațiile, prețul. Dar asigură-te atunci când trimiți mesajele să fie motive specifice pentru care ar cumpăra produsul. Nu încerca să scrii un mesaj care sună ca un discurs pentru vânzări.

Concentrează-te pe aspectele importante, cum ar fi modul în care produsul respectiv îi poate face viața și lucrurile mai ușoare vizitatorului. Include subiecte convingătoare în email. Cât mai mult posibil și evită folosirea cuvântului „free”, „gratuit” deoarece încă mai există filtre de spam și îți pot trimite email-ul direct în coșul de gunoi, și crede-mă, nimeni nu-l mai citește.

3. Obține traficul specific care se targetează la produsul respectiv. Gândește-te, în cazul în care persoana care a vizitat site-ul nu are nici un fel de interes în ceea ce oferi, el va fi printre primii care merge mai departe și nu se mai întoarce. Scrie articole și rapoarte pe blog-urile și site-urile care se potrivesc cel mai bine produsului. În acest fel te concentrezi pe clienții țintă care ar putea avea un real interes pentru tine, pentru produs.

Încearcă să scrii un minim de 2 articole pe săptămână, cu cel puțin 600-700 de cuvinte. Prin scris continuu și menținerea acestor articole, poți genera mai multi cititori vizați pe site-ul tău. Întotdeauna amintește-ți că doar 1 din 100 de persoane sunt susceptibile de a cumpăra produsul oferit. Dacă poți genera 1000 de vizitatori țintă pentru site-ul tău într-o zi, poți avea o medie frumușică de vânzări.

Tacticile pe care ți le-am scris mai sus nu sună a fi greu de puse în aplicare, dacă te gândești la asta. Este nevoie doar de un timp mai mult liber și un plan de acțiune din partea ta. Încearcă să utilizezi aceste sfaturi pentru mai multe programe de marketing afiliat. Poți avea o sursă bună de venit și să supraviețuiești în această afacere …în care nu toți reușesc. În plus, gândește-te la "salariu" URIAȘ pe care-l poți primi dacă te implici 100%.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus