Google Adsense

Google Adsense

Blogging-ul este un lucru mare, la fel și să faci bani online din asta este un lucru mare. Nu orice persoană care creează un blog poate fi considerat un blogger. Dacă ne numărăm toții ca fiind bloggeri, am putea fi milioane de noi bloggeri adăugați în fiecare zi în blogosferă. Blogging-ul nu este doar despre a scrie articole și a face SEO pentru blog. Este cu mult mai mult decât atât. Prin blogging ți se oferă posibilitatea de a îți împărtăși cunoștiințele și de a ajuta oamenii care sunt blocați într-un moment, intri in contact cu diferite persoane. Și cu toate astea, există un lucru care-i determină pe mulți să-și pornească propriul blog. Acela este Google Adsense!

Ai fi de acord cu mine dacă-ți spun că mulți cred că dacă văd destui „bloggeri” care fac bani lună de lună cu Google Adsense cred că și ei pot reuși asta? Desigur că se poate reuși, dar trebuie să lucrezi cu multă dăruire. Ei văd doar „salariile” imense pe care Google le trimite, dar ceea ce nu văd ei este munca grea pe care o depune blogger-ul și punctul în care ajunge la un momentdat. Cu toate acestea, aș vrea să spun că odată ce obții acordul din partea Google Adsense asta nu înseamnă că vei face și bani imediat. Mi-a luat un an întreg pentru a ajunge la pragul de a fi plătit! Există câteva metode prin care vă spun că este o idee bună să stai departe de Google Adsense și să nu depinzi complet de asta.

De ce nu ar trebui să depinzi în totalitate de Google Adsense?

Nu deții controlul în totalitate:

Așa-i! Nu deții controlul în totalitate și nu ești responsabil de anunțurile care sunt afișate pe blog-ul tău. Tot ce faci este să inserezi codul respectiv în care dorești să apară reclamele și numai rămâne decât să te așezi comod pe spate. În afară de asta, nu ai niciun cuvânt de spus în anunțurile care sunt afișate pe blog-ul tău. Desigur, poți seta tipul de anunț pe care-l dorești să fie afișat și chiar să elimini anumite reclame din contul tău. Dar, totuși, nu ai un control complet pentru a alege anunțurile potrivite.

Câștigurile sunt împărțite:

Oricât ai face de la Google Adsense prin afișarea anunțurilor pe blog-ul tău, va trebui să împarți câștigurile cu Google. Ai aproximativ 67% din totalul câștigurilor pe care le faci, iar restul îi revine lui Google. Nu este corect! Tu te străduiești să obții cât mai mult trafic și să faci bani, iar Google Adsense îți mănânca propria pâine - cum s-ar spune.

Opțiuni mai lucrative:

Există mai multe modalități prin care se pot face bani din blog. Google Adsense este doar una dintre ele și, de asemenea, Google Adsense nu poate fi controlat la maxim. Cel mai bun mod de a face bani cu blog-ul tău este să decizi înainte de a face blog-ul. Marketing-ul afiliat vă oferă control complet. Vei câștiga bani în funcție de eforturile pe care le depui. Dacă muncești din greu și ești în direcția corectă, poți face o mulțime de bani cu marketing-ul afiliat. Altă mare opțiune este să vinzi spații publicitare direct pe blog-ul tău. Acest lucru necesită ca blog-ul tău să fie destul de popular și să ai o bază de cititori fideli foarte mare.

Google Adsense te poate bana fără a da un motiv concret:

Google Adsense în trecut a fost foarte infam pentru simplul fapt că le-a interzis mai multor bloggeri contul, fără a le da un motiv valabil. Da, există foarte puține cazuri în care bloggerii au recurs împotriva aceste decizii și au primit conturile înapoi. Rar, dar da. Și în plus, cea mai rea parte despre acest lucru este că, Google Adsense interzice contul și tu vei pierde toți banii care i-ai avut pe cont.

Deci, ce părere ai?

Aș dori să spun că tot ceea ce este scris mai sus sunt doar gândurile mele personale. Da, am făcut destui bani cu Google Adsense. Eu nu încerc să arunc cu nămol, vreau doar să arăt adevărul despre Google Adsense. Am depus și muncă grea pentru a avea un venit consistent în fiecare lună.

Aș dori să aud și de la tine experiența ta despre Google Adsense. Este singura metodă din care ai câștig? Ești complet dependent de ea, sau cele mai multe câștiguri provin de la Adsense? În cazul în care răspunsul este da, atunci încearcă să-ți diversifici câștigurile. Happy blogging!

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus