Cu Intelbet ești la un click distanță de câștig

Cu Intelbet ești la un click distanță de câștig

Trăim vremuri pe care nu ne-am imaginat vreodată că o să le trăim. Zi de zi ne zbatem pentru avea ce pune pe masă. Zi de zi nu ne gândim la ce este fericirea, ci la cum putem face un ban în plus. O viață avem, dar și pe aceea o trăim renunțând la atât de multe lucruri importante. Renunțăm fiindcă situația financiară nu ne permite să visăm. Sunt nevoiți să ne rezumăm la strictul necesar. Însă, cel mai important este că trăim, că în fiecare dimineață deschidem ochii, semn că viața ne-a surâs încă o zi.

Acest lucru ar trebui să fie cel mai important lucru. Însă pentru noi nu este. Cum ne trezim de dimineață căutăm noi soluții de câștig. Ne întrebăm unde oare le putem găsi. Ei bine, acestea pot fi găsite acolo unde ne așteptăm mai puțin. Soluțiile se pot afla de multe ori în spatele pasiunilor pe care le avem fiecare. Pasiunea poate fi o reală sursă de câștig.

De exemplu, microbiștii pot câștiga foarte ușor un ban în plus. Singurul lucru de care au nevoie pentru a face acest lucru este încrederea în ei înșiși, răbdarea și cumpătarea. Apoi, au nevoie de acces la internet, de un laptop, smarphone sau tabletă și problema este pe cale de a se rezolva.

Ce legătură există între microbiști și internet? Una foarte interesantă. Datorită internetului microbiștii pot intra pe casele de pariuri online și pot paria pe echipa sau echipele lor favorite.

Ați înțeles acum de unde provine banul în plus? Din pariuri. Vi se pare riscant? În viață dacă nu riști nu câștigi. În plus, dacă sunteți buni pronosticatori, nu cred că o să aveți probleme.

Însă, dacă vă este teamă există și pentru asta o soluție. Soluția se numește Intelbet, o comunitate special creată pentru pariori. Este comunitate care sprijină pariorii în demersul lor de câștigare a unui venit suplimentar. Cu Intelbet ești la un pas distanță de câștig.

Cum anume sprijină această comunitate pariorii? Îi sprijină oferindu-le informații despre lumea fotbalului, despre pariuri și casele de pariuri online legale din România. De asemenea, această platformă oferă cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri.

Voi vă puteți ghida după ratingul pariurilor care este cel mai imporant, deoarece se bazează pe ratingul utilizatorilor. De asemenea, puteți ține cont și de cel mai important rating pentru pariuri, cel în funcție de cote. Nu trebuie să neglijați nici ratingul pariurilor live sau în funcție de oferta sportivă.

Ținând cont de aceste ratinguri totul va fi mai ușor pentru voi. În plus, puteți comunica permanent cu ceilalți pariori, puteți cere un sfat cu privire la casele de pariuri sau la pariurile în sine. Puteți afla multe lucruri utile de la pariorii cu experiență sau de la experți.

O astfel de comunitate ce se gândește permanent la membrii ei, nu se putea să nu fie încojurată de experți. Pronosticurilor lor vă pot ajuta mereu să luați cea mai bună decizie.

Și asta nu e tot. Zilnic aveți parte de surpriza zilei. Aceasta este biletul zilei, adică ponturi pariuri făcute de experți precum Mihai Mironică, Ioana Cosma, Borja Pardo sau Julio Salinas.

Ce spuneți, vreți să faceți parte din această comunitate? Eu nu aș ezita, dacă datorită ei aș fi la un click distanță de câștig. Puteți astfel, uita măcar puțin, de zilele apăsătoare. Puteți profita de pasiunea voastră pentru fotbal, și câștiga nu doar bani, ci și o comunitate unită de prieteni care, atunci când veți avea nevoie vă vor ajută cu informațiile necesare.

Nu este nevoie să fii parior cu experiență pentru a intra în această mare comunitate. Sper că v-ați dat seama deja că, odată devenit membru Intelbet, viața se poate schimba în bine. În primul rând intri în contact cu persoane care îți împărtășesc pasiunea, afli lucruri noi despre lucruri care poate te atrăgeau, dar nu aveai curaj să le încerci, prinzi curaj, îți încerci norocul fiind conștient că dacă nu riști nu câștigi... De asemenea, începi să pariezi fără teamă fiindcă știi că echipa din spatele tău îți va sări în ajutor ori de câte ori vei întâmpina vreo problemă cu vreo casă de pariuri.

Cu Intelbet totul este mai simplu, fiindcă vă oferă chiar posibilitatea creării unui blog pe care să scrieți articole interesante despre fotbal sau, să vă țineți evidența pariurilor și a câștigurilor.

Cu Intelbet ești la un click distanța de câștig, așa că faceți click pe casele de pariuri online din România și încercați-vă norocul.

Viața este frumoasă, trăiți-o la intensitate maximă simțind gustul norocului cât mai des.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus