(P) Aria Homes să fie

(P) Aria Homes să fie

Permiteţi-mi ca în rândurile următoare să vă povestesc cum am ajuns eu fan Aria Homes fără ca să achiziţionez nimic de la ei ! Acum că văd că v-am stârnit curiozitatea daţi-mi voie să vă şi explic.

Un bun amic de-al meu îşi dorea un apartament nou, cel vechi (vorba reclamei), îi ”rămăsese mic” şi ştiindu-mă ancorat în fenomenul online m-a rugat frumos să îi caut eu ceva avantajos pe net. La prima mea interogare apartamente noi Berceni Măria Sa Google mi-a returnat, printre altele şi Aria Homes, o firmă relativ nouă dar foarte puternică şi serioasă.

De altfel şi oferta lor completă m-a uimit, de la garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 şi chiar 5 camere, până la case şi vile pentru orice buget familial, dar şi spaţii comerciale pentru cei mai întreprinzători dintre noi. Un lucru care mi-a atras atenţia a fost echipa tânără care era afişată pe site-ul firmei, îmi ziceam „Ce ştiu copiii ăştia despre imobiliare !?!?”, dar ştiţi cum este cu vulpea şi cu strugurii ! Amicul meu i-a contactat pe cei de la firmă şi a fost invitat la o vizionare şi m-a invitat şi pe mine să merg cu el acolo. Mi-am zis de ce nu, în fond ce poate fi un apartament într-un bloc.

Realitatea m-a lovit însă frontal, apartamentul era mare de întorceai maşina în el, iar întreg ansamblul rezidenţial se afla într-o zonă suspect de liniştită pentru un Berceni, aflat într-o continuă agitaţie şi poluare fonică. Adică din ceea ce ştiam eu că este cartierul Berceni, am fost uimit să văd atâta eleganţă şi linişte, chiar se auzea ciripitul păsărilor în pomii care împrejmuiau ansamblul rezidenţial. Tinerii care ne făceau prezentarea ne răspundeau cu zâmbetul pe buze şi profesionist la orice întrebare puneam (oricât de ţăcănită ar fi fost asta).

Nu erau banii mei dar mie mi s-au părut a fi preţuri mult prea decente pentru ce se oferea. Şi fiindcă tot am vorbit despre bani mai vreau să menţionez că după ce preţul era mai mult decât tentant se mai ofereau şi facilităţi bancare prin diferite programe guvernamentale. Aşa că dacă vreodată mă voi decide să mă mut în capitala României ştiu cu siguranţă ce dezvoltator imobiliar voi contacta, cei de la Aria Homes au reuşit să mă uimească prin profesionalismul şi seriozitatea lor.

Între timp bunul meu prieten s-a mutat în noul lui apartament (l-am ajutat cu mutatul mobilei) şi mi-a lansat invitaţia ca ori de câte ori voi ajunge în Bucureşti să înnoptez aici în apartamentul lui de la Aria Homes. Vă daţi seama că meseria mea fiind „musafir permanent” îl voi vizita de câteva ori pe an, cu sau fără motiv, numai ca să-i revăd splendidul apartament şi să mai analizez evoluţia socio-demografică a cartierului Berceni, care nu mai este de câteva decenii unul aflat la periferia de sud a capitale ci (odată cu dezvoltarea pe axa nord-sud a Bucureştiului a devenit un cartier tot mai select şi mai accesibil.

Că dacă e să fie apartamente noi Berceni atunci Aria Homes să fie !!!

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus