Construim experiențe digitale de brand pentru consumatori

Construim experiențe digitale de brand pentru consumatori

Suntem vocea clienților noștri – construim experiențe digitale de brand pentru consumatori și identificăm cele mai eficiente canale de comunicare cu aceștia.

Suntem partenerii clienților noștri – gestionăm prezența acestora în mediul digital, prin intermediul unui mix de marketing adaptabil unui spectru larg de nevoi de business: lansări de produs, repoziționări de brand, campanii social media, optimizare conținut.

Suntem Oblyo – o agenție de marketing digital cu experiență extensivă în planificarea, implementarea și monitorizarea inițativelor de content marketing și optimizare de conținut.

Ai o afacere? Vrei sa ti-o dezvolti in mediul online? Inseamna ca ai nevoie de ajutorul nostru. De ce? Fiiindca indiferent de cat de mare este afacerea ta si de experienta pe care o ai in mediul online, noi te putem indruma, astfel incat sa-ti promovezi si sa-ti dezvolti cat mai bine afacerea pe internet.

Cu ce te putem ajuta mai exact? Iata cateva dintre lucrurile pe care le putem face pentru tine:

– iti cream un site, un blog sau un magazin online

– ne ocupam de optimizarea generala a site-ului si a articolele pentru ca acestea sa apara in topul cautarilor pe Google

– facem marketing prin email- cream o baza de date cu emailuri ale persoane interesate de informatii de pe site-ul tau si trimitem periodic newslettere.

– oferim consultanta permanenta cu privire la strategia de monetizare a site-ului, in vederea alegerii celei mai profitabile alternative

– realizam si urmarim campaniile de reclama platita pe Google Adwords si Facebook

– cream si publicam articole despre afacerea ta pe siteuri mari si bloguri, pentru ca oferta ta sa fie cunoscuta de un numar cat mai mare de oameni

– facem promovare pe social media: cream pagini, publicam postari noi si administram contul de Twitter, Pinterest, Facebook, Google+, Linkedin, etc.

– implementam un program de afiliere pe site cu scopul de a face oferta ta cunoscuta la cat mai multi oameni

– concepem o strategie de vanzare cat mai bine pusa la punct, pentru a atrage cat ma multi clienti noi, si pentru a-i fideliza pe cei existenti

Dupa cum poti observa, prin tot ceea ce facem pentru tine, te ajutam sa-ti creezi si sa-ti dezvolti afacerea pe internet. Si asta nu e tot. Iti oferim consultanta, pentru ca tu sa stabilesti si sa implementezi strategia pe care urmeaza o punem la punct impreuna. Daca nu vrei sa te ocupi de implementare, fiindca iti doresti ca profesionistii sa se ocupe de ea, atunci noi ne vom ocupa de ea. Tu nu va trebui decat sa te bucuri de cele mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt.

Asadar, mediteaza la ceea ce ti-am spus! Dupa ce ai luat o decizie in acest sens, contacteaza-ne pentru a te ajuta sa-ti dezvolti afacerea ta online. Ne poti trimite email in care sa ne spui ceea ce-ti doresti. Noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Cristian Ionita
office@oblyo.ro
+40 (765) 953 645

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus