Ce este important la un advertorial?

Ce este important la un advertorial?

Advertorialele sunt articole SEO axate pe cuvintele-cheie principale ale nisei careia ii fac referire si au rolul de a promova un website sau o afacere online pe un blog. Orice advertorial este scris cu scopul de a oferi informatii relevante despre produsul promovat care vine cu un element unic: link spre website. Pe langa reclama care o ofera un advertorial acesta transfera autoritatea si totodata urca site-ul in cautarile Google. Este cea mai eficienta unealta de promovare.

Ce este important la un advertorial?

Nisa website-ului gazda este de departe cel mai important factor care trebuie bagat in seama: in primul rand pentru ca intrati in contact direct cu posibilii clienti interesati de serviciile dumneavoastra online, iar, in al doilea rand, pentru ca si Google acorda credite in plus unor website-uri care isi promoveaza activitatea pe alte surse relevante.

Ancorelele advertorialelor

Ancorele articolelor SEO sunt acele cuvinte pe care se vor pune linkurile dofollow / nofllow catre site-ul dvs. Va putem asista pentru a gasi cele mai relevante cuvinte pentru siteul dumneavoastra.

Continutul unic al articolelor

Este unul dintre cei mai relevanti factori pentru algoritmii de cautare. Va putem asigura ca advertoriale comandate la noi pe site au continut unic.

Lungimea articolelor seo

Echipa Oblyo Digital Agency Srl recomanda articole SEO de minim 500-700 cuvinte.

Landing page

In cazul in care optimizati SEO mai multe cuvinte si aveti in site categorii distincte, va recomandam ca link-urile sa duca catre subcategorie.

Advertorialele cumparate de la noi nu vor duce cu gandul la reclama platita, nu vor contine tagul advertorial si nici nu vor avea mentiunea “articol platit”. Ne mandrim in prezent cu peste 1000+ de advertoriale publicate.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus