(A) Tratament pentru un păr strălucitor

(A) Tratament pentru un păr strălucitor

Societatea contemporană pune mare accent pe aparențe și în general pe aspectul fizic. Înainte să îți cunoască sufletul, aspectul tău face o impresie de care depinde dacă vor alege să te cunoască mai amănunțit.

Una este imaginea pe care o avem acasă, când nimeni nu ne vede și alta este imaginea glamour pe care o afișăm pe stradă. Este o diferență de audiență. Dacă în intimitatea casei noastre doar noi ne vedem și ne iertăm dacă arătăm neîngrijit, oamenii din exterior, mai ales necunoscuții, judecă aspru o persoană nouă. De exemplu o persoană care apare la o întâlnire de afaceri cu mătreață în păr și/sau căzută pe umeri va face o impresie proastă oricâte lucruri ar știi și zice. Poate nu mătreața va fi elementul decisiv care îl va face să piardă o posibilă colaborare, dar este un factor care influențează destul de mult prima impresie.

Pentru femei este și mai supărător să vadă mătreața, dar mai jenant este să o vadă și alții. De asemenea când un bărbat bagă mâna în părul unei femei și rămâne cu fire de păr între degete, acesta este un moment penibil în care nu știe ce să facă: să-l arunce, să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, ea să admită că are probleme astfel recunoscând că este mai puțin atractivă sau să zâmbească prostește până la final?

Într-o lume în continuă mișcare, viață în viteză, stresul ne afectează de la vârste fragede. Pe unii ne umple de acnee, pe alții ne lasă fără păr sau îl aduce într-o stare deplorabilă. Acela este momentul în care posesorul de podoabă capilară vătămată începe să încerce tot felul de produse care îi promit nemurirea podoabei. Deși promit multe, ingredientele mai puțin naturale afectează scalpul și părul aducându-i și mai multe probleme decât avea la început.

Disperarea își face loc în scenă, dar nu pentru mult timp pentru că pe piața românească a apărut un produs din ingrediente 100% naturale care nu doar promite, ci și realizează lucruri extraordinare pentru părul vătămat. Mătreață, căderea părului, păr deteriorat de obiecte precum placa de păr, ondulatorul de păr, placa de creponat, vopseaua de păr cu amoniac, foliculită, psoriazis, toate dispar în urma folosirii tratamentului de păr NewHair .

NewHair este un tratament anticăderea părului care nu conține apă și care asigură regenerarea și creșterea părului. Este util femeilor care și-au pierdut părul după chimioterapie, femeilor însărcinate care au probleme cu creșterea părului, dar și bărbaților afectați de calviție prematură.

Acest produs poate fi folosit de ambele sexe și de persoane cu orice tip de păr și scalp. Dacă alte produse acționează doar la vârfuri, NewHair regenerează părul de la rădăcină și acționează de la prima aplicare. Se aplică pe părul ud, se lasă 30 minute să acționeze și apoi se clătește.

Frumusețea și eleganța cer sacrificii de timp și efort.

De aceea femeile fac atâtea lucruri pentru a arăta bine, dar este de gândit dacă ar mai trebui să folosească atât de des unele produse și obiecte de styling din moment ce știu deja în ce stare le poate aduce părul.

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus