(A) Un păr sănătos înseamnă un păr îngrijit

(A) Un păr sănătos înseamnă un păr îngrijit

Bărbații se confruntă cu foliculita și psoriazisul. Deși nu sunt renumiți pentru accentul pe care îl pun pe părul lor, bărbații sunt la fel de frustrați de problemele părului și scalpului ca femeile. Mătreața este o altă afecțiune care le dă bătăi de cap bărbaților. În plus femeile au un fel de repulsie față de bărbații cu aceste afecțiuni considerându-le sex appealul mai scăzut. Pentru ambele sexe, problemele părului și ale scalpului sunt motive care reduc încrederea în sine și pe termen îndelungat pot duce chiar la depresie. O persoană nu se mai vede atrăgătoare, nu îi mai place ce vede în oglindă.

De asemenea pot apărea probleme ca mătreața, părul se poate rări sau chiar crește foarte greu. Schimbarea frecventă a șamponului folosit este o altă cauză. Combinarea mai multor șampoane, tratamente, măști de păr are și ea efecte nedorite. Sunt multe moduri prin care un păr sănătos, frumos, strălucitor poate ajunge să arate jalnic, dar puține moduri de a-l readuce la starea inițială. Cele mai multe dintre femei aleg să tundă părul degradat în speranța că acesta se va regenera de la sine, ceea ce este complet greșit. A tăia și înlătura porțiunea de păr despicat, uscat, deshidratat nu garantează că va crește fără să ajungă la fel ca porțiunea tăiată.

Femeile acordă foarte mare importanță modului în care arată. Trăim într-o lume în care lookul salvează aparențele. Deși investesc timp și dăruire în îngrijirea părului de fiecare zi, femeile tot întâmpină probleme. Periajul zilnic cu o perie de plastic duce într-un final la pierderea firelor de păr și deteriorarea celor rămase. Uscarea la temperatură ridicată cu ajutorul feonului, folosirea frecventă a bigudiurilor cu ceară, a plăcii de îndreptat părul, a ondulatorului, a produselor care promit volum, o coafură rezistentă la condițiile meteo, descurcare mai ușoară, a vopselelor folosite pentru schimbările de look, toate ajung să deterioreze structura firului de păr ducând într-un final la o pierdere masivă a podoabei capilare și la un aspect general deteriorat.

Este binecunoscut faptul că stresul este principala cauză a căderii masive a părului.

Pe piață există o mulțime de produse care promit să repare firul de păr, să vindece boli precum psoriazisul, foliculita, mătreața care cea mai comună afecțiune, dar puține reușesc. Unul dintre produsele care au succes în tratarea acestor afecțiune este NewHair, un tratament de păr nou apărut pe piața românească. Produs 100% din ingrediente naturale, este un produs de lux fabricat în UE. Câteva dintre ingrediente ar fi: miere, fagure de miere, iasomie, rozmarin, ulei de măsline, scorțișoară ș.a. NewHair este un tratament anticăderea părului care este destinat tuturor tipurilor de păr și de scalp. Spre deosebire de alte produse care promit regenerarea părului, NewHair asigură și creșterea părului, beneficiu de care pot fi interesați bărbații afectați de calviție prematură, dar și persoanele care au făcut chimioterapie. Este bineștiut faptul că femeile gravide au mari probleme cu căderea părului. Acestea vor fi încântate de acest produs. Mai mult regenerarea părului are loc de la rădăcină, lucru nemaiîntâlnit la alte produse de pe piață.

Folosește Newhair pentru un păr sănătos și strălucitor!

Ionita Cristian

Ionita Cristian

Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional.

Comments powered by Disqus